Solskjær ble konfrontert med Haaland-rykter: – Ikke riktig for meg å snakke om ham

Overgangsryktene rundt storscorer Erling Braut Haaland går for fullt, men Ole Gunnar Solskjær vil ikke være med på å kaste bensin på bålet.

Ryktene går rundt Salzburgs storscorer Erling Braut Haaland. United-manager Solskjær vil ikke være med å fyre opp ryktene.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Det skriver VG.

Ole Gunnar Solskjær var manager i Molde mens Haaland herjet i norsk eliteserie i fjor. Manchester United-manageren har sagt at han er på utkikk etter en spiss når overgangsvinduet åpner i januar.

19 år gamle Haaland har scoret i bøtter og spann for Salzburg i både mesterliga (toppscorer med 6 mål) og i den østerrikske serien.

Dermed er det mange britiske medier som har plukket opp koblingen, blant annet Daily Mail.

Les også

Haaland vekker internasjonal oppsikt: «Sensasjonen alle snakker om»

– Jeg tror ikke dette er det riktige tidspunktet for meg til å snakke om spisser på andre lag. Jeg snakket om Harry Kane i går (onsdag), og jeg synes ikke det er riktig for meg å snakke om Erling i dag, sa Solskjær etter torsdagens oppgjør mot Partizan Beograd i mesterligaens gruppespill.

Haaland ble også koblet til Manchester Unitd før Solskjær ble manager.

– Han er nok ikke verdens største Manchester United-fan, men kommer de og banker på døra, så er det ikke mange som sier nei til det, sa Solskjær til VG den gangen.

Ifølge den spanske avisen ElDesmarque skal også Real Madrid ha jærbuen i kikkerten, og klubber som Juventus har også blitt nevnt.

United møter Norwich borte søndag. Red Bull Salxburg møter Rapid Wien samme dag.

Publisert: