Andreas Martinsen satt på overgangslisten av NHL-klubb

Andreas Martinsens tid i Montreal Canadiens kan gå mot slutten.

Andreas Martinsen kan være på vei bort fra NHL.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Mandag skriver den canadiske ishockeyklubben på sine nettsider at nordmannen er plassert på overgangslisten bare få dager før årets sesong tar til.

– Jeg snakket med klubbledelsen i dag tidlig. De sa at de ville sette meg på waivers (overgangslisten), og det hadde ikke noe med campen eller noe, men de har for mange spillere i stallen, rett og slett, sier Andreas Martinsen til Nettavisen.

Manager Marc Bergevin ga nordmannen beskjed at han i øyeblikket er et stykke unna plass på laget.

– De har noen unggutter som hadde fortjent en plass. Han regnet ikke med at jeg kom til å gå igjennom, men at jeg kommer til å bli plukket opp av noen. Så vi får se hva som skjer det neste døgnet, sier Martinsen.

Andreas Martinsen håper det dukker opp et tilbud i løpet av kort tid.

– Jeg har snakket litt med agenten min, og det er lag der ute som trenger forwards. Jeg håper at jeg blir plukket opp av noen, sier hockeyprofilen.

27 år gamle Martinsen kom til Canadiens fra Colorado Avalanche i en byttehandel forrige sesong. Også forwarden Byron Froese er satt på overgangslisten.

Martinsen har vært på isen i tre av Montreals oppkjøringskamper til årets sesong. Han noterte seg der for én målgivende pasning.

(©NTB)

Publisert: