Deila til Stefan Johansen: - Håper det er siste gang vi ser det

Nordmannen scoret i Champions League-kvaliken, men fikk mye kjeft etterpå.

Ronny Deila og Celtic styrer mot neste kvalifiseringsrunde til Champions League etter seier over Stjarnan, men den norske treneren mener Stefan Johansen burde holdt seg for god til forsøk på å stjele straffespark fra lagkameraten.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Stefan Johansen vartet opp med mål og målgivende i Celtics 2-0-seier over Stjarnan i annen kvalifiseringsrunde i mesterligaen onsdag.

Nordmannen fikk tilbake ballen etter en corner. Da slo han et herlig innlegg, som traff debutant Dedryck Boyata perfekt. Midtstopperen headet Celtic i ledelsen mot sin islandske motstander like før pause.

Elleve minutter ut i annen omgang ble Johansen spilt fri i 16-meteren. Midtbanespilleren plasserte enkelt inn 2-0 alene med keeper Gunnar Nielsen.

God start

Ronny Deilas mannskap fikk en oppskriftsmessig start på mesterligakvalifiseringen. Klubben har store forhåpninger om å komme til gruppespillet.

Etter 76 minutter ble Johansen lagt i bakken av en Stjarnan-forsvarer og dommeren pekte på straffemerket. 24-åringen ønsket å ta straffen selv, men Leigh Griffiths «kranglet» seg til å ta den. Spissen traff bra, men Nielsen reddet straffen mesterlig.

Stefan Johansen dominerte for Celtic mot Stjarnan i mesterligakvalifiseringen onsdag.

– Det burde ikke ha vært noen debatt om hvem som skulle ta straffesparket. Leigh Griffiths er vår mann på straffespark. Forhåpentlig er det siste gang at vi ser dette. Det burde ikke være noen tvil om hvem skal skyte, fastslo Deila med et stikk til sin egen landsmann.

Fornøyd

Deila var ikke bare fornøyd etter seieren.

– 2-0 er et bra resultat, men jeg hadde håpet at vi kunne scoret flere. Vi hadde sjanser nok til det. Derfor er jeg litt skuffet, selv om vi har gode muligheter til å ta oss til neste kvalifiseringsrunde, sa Celtic-trener Ronny Deila.

– Det var godt at de ikke scoret på de få sjansene de hadde, mente Deila.

Sist år

Forrige sesong gjorde Celtic og Deila det grusomt i mesterligaen. Først tapte de 1-6-sammenlagt mot Legia Warszawa, men fikk en ny sjanse da den polske klubben brukte en ulovlig spiller. Da endte det med tap mot Maribor i siste kvalifiseringsrunde.

Tidligere Stabæk— og Vålerenga-spiller Veigar Pall Gunnarsson ble byttet inn for Stjarnan etter 80 minutter. (©NTB)

Publisert: