Solskjær: - Vi trenger et mirakel

Ole Gunnar Solskjær innser at Cardiffs håp om å berge plassen i Premier League er minimalt etter søndagens tap.

En skuffet Ole Gunnar Solskjær takker fansen etter lørdagens tpa.
 • Jørgen Tjærnås
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Etter å ha tapt 0-3 hjemme mot Crystal Palace, et av lagene som lå like over streken, er sjansene små for at Cardiff skal berge plassen i Premier League. Det innser også manager Ole Gunnar Solskjær.

— Det kommer til å bli veldig tøft å berge plassen. Men vi må kjempe alt vi kan for å klare det. Det har vært en tøff sesong for alle i klubben, og det kom til syne mot slutten i dag , sa Solskjær etter kampen ifølge BBC.

— Vi er nødt til å jobbe hardt, og vi trenger et mirakel for å klare oss nå, la nordmøringen til.

For etter det sviende og fullt fortjente tapet lørdag er avstanden opp til sikker plass nå seks poeng for Solskjærs mannskap. I tillegg er målforskjellen svakere enn hos lagene over, noe som gjør oppgaven enda tøffere.

— Spillerne er desperate etter å berge plassen, svarte Solskjær på spørsmål om spillerne delte hans vilje til slåss for fornyet kontrakt, ifølge Wales Online.

Siden Solskjær tok over etter Malky Mackay har laget kun vunnet 2 av 13 uavgjort. Like mange uavgjort har det blitt, mens hele 9 av kampene har endt i tap. Det gir et poengsnitt på 0,61 poeng pr kamp, altfor svakt om man håper på å berge plassen.

Motivert for kamp

— Dette var en veldig skuffende kamp. Vi bygde det opp til å være en stor match for oss. Jeg er skuffet for spillerne og fansen. Vi var godt forberedt. Jeg har vært her i tre måneder, og har mer kraft og energi enn noensinne. Å bli plassert på benken motiverte meg som spiller, det samme gjør det å være i denne situasjonen som manager . Nå må vi snu ting, sa Solskjær.

Nå venter tre bortekamper og to hjemmekamper i avslutningen. I tillegg til turer til Southampton, Sunderland og Newcastle, får man besøk av Stoke og Chelsea. Trolig må minst tre av kampene vinnes. Kanskje er ikke det nok heller. Det høres uansett tøft ut for et lag som virker ute av stand til å vinne fotballkamper for tiden.

Les også

 1. Solskjær tok langt steg mot nedrykk

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Premier League
 3. Cardiff City

Premier League

SVUTMP
1Chelsea86111631319
2Liverpool85302261618
3Manchester City85211631317
4Brighton & Hove Albion843185315
5Tottenham Hotspur8503912-315
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. –1800–1900–2000. Solgt!

 2. Nå kan du få «Regå» i hagen

 3. Trump vekker avsky etter minneord

 4. Ble tobarnsmor med 18 års mellomrom: – Jeg er ikke lenger så skråsikker

 5. Forteller om krevende innspillingsdager på Orre, Bryne og ekte plattformer

 6. Ja, det er lov med viltkjøring på Motorveien...