Norsk håndballduo nominert i gjev internasjonal kåring

Kan bli stemt frem som de beste håndballspillerne i Champions League.

Bjarte Myrhol er blant de nominerte når EHF skal kåre årets lag i mesterligaen håndball.
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Sander Sagosen og Bjarte Myrhol er blant de nominerte når EHF skal kåre årets lag i mesterligaen i håndball for menn.

Det europeiske håndballforbundet har offentliggjort de nominerte på sitt nettsted , og håndballinteresserte kan avgi stemmer på nettet helt fram til 22. mai.

Det er fem nominerte i ti ulike kategorier: En for hver posisjon, dessuten beste forsvarsspiller, beste unge spiller (født 1995 og senere) og beste trener.

Les også

Håndballgutta ble rundspilt av Danmark: – Huff!

Sagosen fra Paris Saint-Germain er nominert som venstreback i konkurranse med Markus Olsson (Skjern), Michal Jurecki (Kielce), Vuko Borozan (Vardar Skopje) og Rasmus Lauge (Flensburg-Handewitt).

Myrhol fra Skjern er nominert som strekspiller i konkurranse med Patrick Wiencek (Kiel), Nicolas Tournat (Nantes), Julen Aguinagalde (Kielce) og Rastko Stojkovic (Masjkov Brest).

Sagosen er en av fire nominert PSG-spillere, Myrhol en av fire nominerte Skjern-spillere. Skjern-trener Ole Nørgaard er også nominert.

Les også

Med Sagosen-hjelp løsnet det for Kolstad

Les også

Sagosen tilbake på landslaget etter smell i ryggen

Både PSG og Skjern skal i helgen i aksjon i første kvartfinale i mesterligaen. PSG gjester Kielce lørdag, Skjern møter Nantes søndag. Returkampene spilles neste helg.

Spillerne på årets lag kåres delvis gjennom nettavstemningen og delvis via stemmer fra medierepresentanter og et ekspertpanel.

(©NTB)

Publisert: