Chelsea raknet - tapte mot lag fra tredje nivå

Chelsea ledet 2-0, men tapte 2-4 mot lille Bradford. — Frustrasjon er ikke det rette ordet, flaut er mer passende.

Jon Stead og lille Bradford sto for en cupbombe av de sjeldne da de slo Chelsea 4-2 på bortebane.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Chelsea 2-4 Bradford

Andy Halliday scoret det avgjørende målet da han gjorde 3-2 etter 81 minutter, en scoring som så ut til å bli kampens siste. Mark Yeates fastsatte resultatet på overtid.

Chelsea gjorde hele ni endringer på laget før kampen. Likevel gikk de blåkledde oppskriftsmessig opp i 1-0 og 2-0. Målscorere var Gary Cahill og Ramires.

Før pause reduserte Jon Stead til 1-2, men få hadde trodd at det skulle bli mer enn et trøstemål.

Etter hvilen byttet José Mourinho inn Willian, Eden Hazard og Cesc Fàbregas, men til ingen nytte. Filipe Morais utlignet til 2-2 med et kvarter igjen på klokka, før Halliday og Yeates avgjorde kampen til gjestenes fordel på en dag med mange store overraskelser i FA-cupen.

Bradford vant borte mot Chelsea for første gang siden 1912.

Les også

Sjokktap sendte Manchester City ut av cupen

– Gjorde jobben min

Manager Mourinho var fattet i sine uttalelser etter sjokkresultatet.

– Jeg føler meg ikke så opprørt fordi jeg gjorde jobben min skikkelig. Jeg trodde jeg hadde forberedt spillerne mine. I pausen fortalte jeg dem at dette kunne skje. Selvfølgelig er jeg også ansvarlig for det, men realiteten er at dette skjer mange ganger i dette landet, sa portugiseren.

Chelsea hadde sluppet inn to mål til sammen på de forrige elleve hjemmekampene sine før det havnet fire i nettet bak Petr Cech.

– En skam

Chelsea-sjefen uttalte fredag at det ville være en skam å ryke ut til fordel for Bradford. Etter kampen var han mann for sine ord.

– Det er en skam for et stort lag å tape mot et lite lag fra en lavere divisjon. Vi må skamme oss. Frustrasjon er ikke det rette ordet, flaut er mer passende, sa Mourinho, som for øvrig tok turen inn i garderoben til Bradford og gratulerte samtlige spillere. (©NTB)

Publisert: