Bendtner tilbake fra start mot Molde

Kåre Ingebrigtsen har valgt de samme elleve som slo Odd i serieåpningen.

STJERNE: Rosenborgs Nicklas Bendtner har gjort det godt så langt i sesongen. Nå venter Molde på Lerkendal.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

LERKENDAL: Både Rosenborg og Molde har tatt full pott så langt i årets serie. De to erkerivalene topper tabellen sammen med Sarpsborg 08 med seks poeng. Bedre målforskjell gjør at RBK ligger helt på topp før den tredje serierunden.

Nicklas Bendtner, som startet på benken mot Sandefjord, er tilbake i startoppstillingen mot Molde. Kåre Ingebrigtsen har valgt disse elleve spillerne i RBKs velkjente 4–3–3-formasjon:

André Hansen - Vegar Eggen Hedenstad, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik, Alex Gersbach - Mike Jensen, Anders Konradsen, Fredrik Midtsjø - Pål André Helland, Nicklas Bendtner, Milan Jevtovic.

Sigurdardson på benken

Ole Gunnar Solskjær har valgt ut disse i Moldes startoppstilling: Andreas Linde - Christoffer Remmer, Stian Rode Gregersen, Joona Toivio, Ruben Gabrielsen - Eirik Hestad, Babacar Sarr, Fredrik Aursnes, Petter Strand, Sander Svendsen - Fredrik Brustad.

Det betyr at lagets stjerne Björn Bermann Sigurdarson starter på benken.

Les også

For første gang har Rosenborgs stopperkjempe vært med på alt

Det er ventet fullt hus på Lerkendal. Rosenborg-trener Kåre Ingebrigtsen uttalte tidligere denne uken at det ikke er Molde som er trøndernes nærmeste utfordrer til tittelen.

To mål til nå

– Nei, det er Odd, svarte han på spørsmål om Molde er lagets tøffeste utfordrer etter 3–0-seieren over Sandefjord i midtuken.

Rosenborgs og den norske seriens superstjerne Nicklas Bendtner har innfridd så langt i sesongen. Han har scoret ett mål i hver av de to første serierundene.

Les også

Bendtner: - Jeg er Rosenborg-spiller og fokuserer fullt ut på Rosenborg

– Personen Nicklas Bendtner har en aura rundt seg. Vi lærer av ham, og jeg tror han har det veldig artig med oss. Han kommer inn i en familie og det ser ut som han virkelig har funnet gleden. Han jublet som en villmann på 1–0 mens jeg var og varmet opp. Det sier litt om ham, sier Pål André Helland om lagkompisen.

Lagerbäck på plass

På grunn av skader er Elba Rashani, Birger Meling, Yann-Erik de Lanlay, Andreas Helmersen, John Hou Sæther og Marius Lundemo uaktuelle for Kåre Ingebrigtsens startellever i toppkampen mot Molde.

Den norske landslagssjefen Lars Lagerbäck skal følge kampen på Lerkendal. Også de tidligere RBK-stjernene Marek Sapara og Jonas Svensson er på plass.

Publisert: