Solskjær etter rasismehendelsen: – Kan ikke tro at vi sitter i 2019 og snakker om dette

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær er oppgitt etter den rasistiske hetsen mot Paul Pogba. Nordmannen etterlyser handling.

Publisert: Publisert:

Michael Carrick, Andreas Pereira og Ole Gunnar Solskjær under oppgjøret mot Wolverhampton. Foto: Rui Vieira/AP Photo/NTB scanpix.

 • NTB

Harry Maguire og Marcus Rashford tok til Twitter etter rasismehetsen mot Paul Pogba i etterkant av straffebommen mot Wolverhampton. Ole Gunnar Solskjær fulgte opp under fredagens pressekonferanse.

– Det går bra med Paul. Paul har en sterk personlighet, og dette gjør ham sterkere. Jeg kan ikke tro at vi fortsatt snakker om disse tingene i 2019. Sosiale medier er et sted hvor folk kan gjemme seg bak skjulte identiteter. Det er ikke opp til meg å endre det, men vi er nødt til å gjøre noe med det, sa Solskjær og fortsatte:

– Myndighetene må gjøre noe med det. Jeg synes synd på dem som hetser folk. De må ha problemer med seg selv. Hva kan man gjøre med det? Når det er dødstrusler og rasisme, er det alvorlige hendelser. Vi skal ikke bannlyse spillerne våre fra sosiale medier. Det er så mye bra vi kan bruke sosiale medier til, men vi må stoppe slike hendelser, sa nordmannen.

Les også

United-stjerner ut mot Pogba-rasisme: – Kvalmende

Straffeskytingen til United ble også et tema på pressekonferansen. Rashford scoret mot Chelsea, mens Pogba bommet mot Wolverhampton.

– Pogba kommer til å score på en straffe for United igjen. Vi får se når vi får den neste. Ikke bli overrasket når Marcus eller Paul scorer på neste straffe. Det var absolutt ikke noe dårlig stemning mellom dem. De var bare skuffet over at vi ikke vant.

Les også

Ekspert illsint etter Pogbas straffebom: – Det er uforståelig

United har tatt fire poeng på de første to kampene etter 4–0 over Chelsea i seriepremieren og 1–1 mot Wolverhampton mandag. Crystal Palace er neste motstander ut på Old Trafford lørdag.

–Det blir en tøff kamp, som alle Premier League-kampene er. Alle kampene gir ulike utfordringer. Palace er bra organiserte og har fart i angrep. De er gode på dødballer, sa Solskjær om lørdagens motstander.

– Vi er snart i 2020, og dette (Twitter) er en fryktelig ting. Jeg mener det er den enkelte persons ansvar, sa Pochettino.

(©NTB)

Publisert:

Les også

 1. Pogba-bommen blåste liv i straffedebatten: – Alltid vært en myte

Premier League

SVUTMP
1Liverpool38323385335299
2Manchester City382639102356781
3Manchester United381812866363066
4Chelsea382061269541566
5Leicester City381881267412662
 • Champions League
 • Europaliga
 • Europaliga-kvalifisering
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Oppretter testsenter på flyplassen på Sola

 2. Flere tidligere toppolitikere kjemper om samme lederjobb i Stavanger

 3. To til sykehus etter trafikkulykke på Buevegen

 4. Vgs-elever kan få utsatt skoledag for å unngå rush på kollektivtrafikken

 5. DIREKTE: Følg Tromsø-Sandnes Ulf og chat med vår reporter

 6. Bartender smittet i Haugesund – kommunen etterlyser pubgjester

 1. Ole Gunnar Solskjær
 2. Manchester United
 3. Premier League