Ødegaards Madrid-retur glipper for TV 2-seerne, fikk velge kamp «feil» uke

TV 2 får ikke sende Martin Ødegaards møte med Real Madrid lørdag. Da spiller han for Real Sociedad mot klubben som eier ham.

Martin Ødegaard returnerer til Santiago Bernabeu lørdag.
  • NTB-Espen Hartvig
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over tre år gammel

TV 2 fikk i sommer til et samarbeid med strømmetjenesten og rettighetshaver Strive om Real Sociedads kamper. Det løste seg etter at Ødegaard ble utlånt til den nordspanske klubben fra juni.

Men lørdagens godtbit får ikke TV 2 sende på sine plattformer. Grunnen er at Strive har førstevalget på blant annet hovedoppgjøret i denne ligaomgangen. Dette er noe som går på omgang fra runde til runde.

Les også

«Problemlaget Norge må slå for å nå fotball-EM»

Les også

Ødegaard tilbake i trening - kan rekke Real Madrid-kampen

– Vi har El Classico (Real Madrid mot Barcelona) om våren. Så har vi (TV 2 og Strive) en avtale om at vi har en Real Sociedad-kamp mot Barcelona og Real Madrid hver, sier TV 2s sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til NTB i en tekstmelding.

Utlånt

Den avsluttes med et emoji-symbol som viser et trist ansikt. Ødegaards sannsynlige retur til det som trolig blir hans faste hjemmebane kanskje allerede til sommeren, ville vært en fulltreffer i den norske TV-bransjen.

– Vi håper på en fantastisk fotballkamp, sier presseansvarlig Nicklas Brunzell i IMG-systemet, selskapet som står bak Strive.

TV 2 får imidlertid vise Real Sociedads hjemmemøte mot Real Madrid 5. april neste år.

Kampstart på Bernabeu-stadion er 21.00 lørdag. Ødegaard har en hel cupkamp og et kort innhopp i serien for Real Madrid der. Det fikk han med seg før han ble utlånt til nederlandsk fotball.

Real Sociedad har startet sesongen meget bra og er med i kampen om å ta en plass i neste sesongs mesterliga. De fire beste lagene i La Liga går direkte inn i gruppespillet i Champions League neste høst.

Les også

Ødegaard kan gå glipp av storkamp

Les også

Derfor risikerer Norge å havne i marerittgruppe

Kan bytte plass

Skulle Sociedad overraske og vinne for andre sesong på rad i Madrid (2-0-triumf forrige sesong), bytter klubbene plass på tabellen.

Sociedad slo Real Madrid i begge seriekampene i 2018/19-sesongen. Før det ble det seks strake tap med en målforskjell på 5–19.

Real Madrid har vunnet fire av sine fem siste kamper og er uten tap i samme periode med en målforskjell på 16–0. Real møter Paris Saint-Germain hjemme i mesterligaen allerede tirsdag.

Publisert: