Ryerson signerte ny Viking-kontrakt

– Vi ønsket en lengre avtale, innrømmer VIking-sjef.

Julian Ryerson spilte en meget god kamp mot RBK mandag kveld. Tirsdag forlenget han kontrakten med Viking.
  • Stig Nilssen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Stavanger (aftenbladet): – Det er både bra og gledelig. Vi skulle gjerne skrevet en 10-årskontrakt med ham, sier Bård Wiggen til Aftenbladet tirsdag.

Mandag kveld var Julian Ryerson, unggutten fra Lyngdal, banens gigant da Viking svært ufortjent tapte 0-1 for Rosenborg. Aftenbladet belønnet Ryerson med en sjuer på børsen. 19-åringen spilte sentralt på midtbanen og viste både kvalitet og god innstilling.

Etter oppgjøret var det flere på sosiale medier som tok til orde for at Viking snarest måtte forlenge Ryersons kontrakt. Bård Wiggen sier de har vært i dialog siden februar, men at alle detaljer først kom på plass tirsdag.

Lønnshopp

Den nye avtalen gjør at Ryerson får et lønnshopp, men samtidig ligger dette innenfor de rammene klubben nå har å forholde seg til.

– Hvorfor har dere bare forlenget kontrakten med ytterligere ett år til ut neste sesong?

– Det er litt hans eget ønske, men samtidig er ut 2018 bedre enn å ha ham på utgående avtale. Det kan også bli en ny runde i løpet av året. Vi ønsket i utgangspunktet en lengre avtale, svarer Wiggen.

Julian Ryerson bekrefter at det var ham som ønsket en avtale ut 2018 i denne omgang, men understreker at det ikke ligger noen dramatikk eller stress fra hans side rundt lengden.

– Det er greit å ta ett år om gangen. Du skal ikke se bort fra at vi forlenger ytterligere om ikke veldig lenge, sier Ryerson til Aftenbladet.

Viking har også signalisert at de ønsker å forlenge avtalen til Zymer Bytyqi. Hans kontrakt løper ut etter inneværende sesong.

Publisert:
  1. Viking FK
  2. Zymer Bytyqi
  3. Lyngdal

Mest lest akkurat nå

  1. – Vi sitter her og fryser. Politikerne har ikke bakkekontakt

  2. Knut Arild Hareide flytter til Rogaland

  3. Usikker på munnbind-rutinen? Du er ikke alene! Her er fasit

  4. Bertelsen & Garpestad gikk for storstilt julebord: - De ansatte fortjente det

  5. Sånn tenker en fastlege om deg og ditt

  6. Speilglatt i gata? Her finner du gratis strøsand