«Mix»: - Den beste opplevelsen i livet mitt

Den tidligere Rosenborg-spilleren var henrykt etter at lagets hans berget poeng i tøff kamp.

«Mix» Diskerud har tidligere spilt for Stabæk og Rosenborg, men er nå i New York City FC. Her fra landskamp mot Irland før jul.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over syv år gammel

Etter to og et halvt år i Rosenborg-drakten bestemte Mikkel «Mix» Diskerud seg for å prøve lykken i den nystartede MLS-klubben New York City FC i januar.

Fotballivet i USA har imidlertid ikke bare vært en dans på roser for «Mix». Laget hadde fire strake serietap før 2-2-kampen mot Chicago Fire natt til lørdag norsk tid.

Etter kampen brukte midtbanespilleren store ord for å beskrive følelsen han satt igjen med.

— Dette betydde mye for oss. Det var definitivt den beste opplevelsen i livet mitt. Det føles nesten som en seier, sier «Mix» til US Soccer Players.

Les også

Mix lever stjernelivet i New York: - Det er en drøm

Takket supporterne

Nordmannens lag ble redusert til ti mann da R. J. Allen ble utvist etter 26 minutter, men de klarte likevel å komme tilbake fra 0-2 til 2-2. — Vi viste mye vilje. Det føltes bra å ha supporterne i ryggen hele tiden. De gjorde det de gjør best: Støttet oss hele tiden. De hjalp oss mye og hver eneste mann la ned en stor innsats, oppsummerte midtbanespilleren, som er født og oppvokst i Norge, men representerer USA på landslagsnivå.

Les også

Diskerud scoret tidenes første New York City-mål

Nettstedet beskriver «Mix» som lagets «hjerte og sjel», men selv er ikke midtbanespilleren opptatt av å vurdere egne prestasjoner i USA.

— Jeg kommenterer ikke mine egne prestasjoner. Det får andre gjøre.

«Mix» og New York City FC ligger for øyeblikket på niendeplass av ti lag i Eastern Conference-avdelingen i MLS.

Neste kamp er på bortebane mot Real Salt Lake natt til mandag.

Lagets største profil er den tidligere Barcelona- og Valencia-spilleren David Villa, som har scoret to mål på åtte kamper for New York City FC denne sesongen.

Frank Lampard, som for øyeblikket er på lån i Manchester City, skal etter planen slutte seg til klubben i sommer.

Publisert: