Sjekk børsen: Veteranen best på svak TIL-dag

Morten Gamst Pedersen var best på TIL-børsen.

JUBEL: Morten Gamst Pedersen og Simen Wangberg jubler for 1–1 og poengdeling.
Publisert: Publisert:

Gudmund Taksdal Kongshavn 6

icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

God inngripen allerede etter minuttet da han hev seg inn og fikk blokkert til corner i det som fort kunne ha blitt Brann-scoring. Kjemperedning på langskudd fra Barmen etter 13 minutter. På halvdistanse og fikk ballen chippet over seg kun 16 sekunder ut i 2. omgang.

Hans Norbye 4

To fryktelige feilpasninger på kort tid i 4. minutt, som først sørget for Brann-kontring og så nesten mål for gjestene da han spilte ballen rett til motspiller, men slapp med skrekken. God og viktig inngripen i 38. minutt da han avverget og skar inn mot Haugen.

Simen Wangberg 6

Vant en del dueller, stort sett trygg med ball. Fantastisk hodestøt i 90. minutt som sørget for 1–1 og poeng i serieåpninga.

Magnar Ødegaard 4

Kom for sent inn i duellen med Orlov som førte til 0–1. Løpt i senk av Braaten og dessverre på etterskudd flere ganger. Flere ganger upresise oppspill og pådro seg gult kort.

Kent-Are Antonsen 4

Viktig inngripen i 54. minutt som sørget for at Brann ikke fikk kontret inn sitt andre mål for dagen. Varierende i prestasjonene, men klarte seg stort sett greit. Bedre defensivt enn offensivt.

Mikael Norø Ingebrigtsen 4

Flott framspill mot Vuk etter halvtimen som førte til første store TIL-mulighet. Ellers forsvant han litt ut av kampen og fikk ikke til så veldig mye fra sin høyrekantposisjon. Byttet ut i 64. minutt for Andersen.

Morten Gamst Pedersen 7

God med ballen, rolig og flink til å vri spillet. Flere innlegg fra corner og frisparkposisjon, som ble for lang i 1. omgang. Nydelig innoverskrudd corner som sørget for 1–1 og poengdeling på Alfheim.

Ulrik Yttergård Jenssen 4

Fikk servet legg fra Norbye like før pause, men kom ikke skikkelig over og headingen gikk langt over mål. Dekker mye rom og bra jobb defensivt, ikke særlig involvert offensivt. Tatt av banen i 72. minutt.

Aron Sigurdarson 6

Svakt skuddforsøk etter 18 minutter like utenfor 16-meteren. Flott soloporestasjon i 41. minutt, men avslutningslobben ble litt for svak. Dårlig involvering som sørget for at Brann fikk ballen og gikk opp til 0–1. Våknet virkelig til live i 2. omgang og skapte flere store sjanser, da han løp og fintet seg fri flere ganger på venstresiden.

Thomas Lehne Olsen 4

Lite involvert i 1. omgang, med unntak av et par dueller. Eventyrlig mulighet kvarteret før full tid da Sigurdarson serverer han, men avslutningen gikk milevis over. Flott framspill til Vuk i 85., men ble ikke målgivende.

Slobodan Vuk 3

Noe usynlig i 1. omgang, greide ikke ta kontringer da han måtte utfordre Brann-forsvaret. Fikk stor mulighet fem minutter før full tid, men alt for svak avslutning som keeper reddet enkelt da han ble spilt igjennom av Lehne Olsen.

Magnus Andersen

25 minutter for Ingebrigtsen. Lite involvert.

Christian Landu-Landu

18 minutter for Jenssen.

Publisert: