Norske Celina debuterte med målgivende for City: - Jeg har mye mer å by på

Byttet med favoritten David Silva og fikk et kvarter på banen i storoppgjøret mot Leicester.

DEBUTERTE: Bersant Celina fikk lørdag sine første minutter i Premier League. Her fra FA-cupdebuten mot Norwich.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over seks år gammel

Manchester City — Leicester 1-3

Det ble en tung dag på jobb for de lyseblå fra Manchester, men sett med norske øyne var det et høydepunkt da Bersant Celina ble byttet inn med et snaut kvarter igjen å spille lørdag.

— Det var en deilig følelse å komme innpå, men dårlig at vi ikke vant. Det var deilig med assist også, men det har ikke noe å si når det ikke var nok for å vinne, sier Celina til Aftenposten.

Les også

Celina debuterte med målgivende da Leicester sjokkerte Manchester City

Byttet med yndlingsspilleren

Ti minutter gikk det fra 19-åringen kom inn til han fikk vist frem kvalitetene sine. Celina fikk ballen ute på høyresiden, ladet høyrefoten og svingte ballen inn i Leicester-boksen. Der ventet storscorer Sergio Agüero og stusset inn Manchester Citys trøstemål.

Les også

City-spiller Bersant Celina nekter å fortelle hvorfor han vraker Norge

På kort tid har 19-åringen fra Drammen debutert både i FA-cupen og i Premier League for storklubben. Det gir naturligvis mersmak.

— Jeg føler debuten gikk bra, men jeg vil ha mer. Jeg har mye mer å by på og håper å få spille mer, sier han.

Celina har tidligere vært tydelig på at Citys spanske tekniker David Silva er en favoritt. Da 19-åringen ble byttet inn, var det for nettopp Silva.

— Det er litt spesielt, men det hadde vært bedre om han var på banen så jeg kunne spille med ham, sier Celina.

Velger bort Norge

Øyvind Alsaker som kommenterte kampen for TV 2, synes det var artig at Celina fikk sjansen mot Leicester, og synes unggutten gjorde sakene sine godt.

— Det var strålende med assist, i en kamp der City hadde slitt med innleggene hele matchen. Det er selvfølgelig en veldig mager trøst, men han kan jo ikke gjøre noe mer enn å levere når han får sjansen. Det er veldig morsomt for ham, sa Alsaker.

City-spilleren har norsk pass, men gjorde det klart denne uken at han velger Norge når han skal spille landslagsfotball. Unggutten har tidligere spilt U-landskamper for Norge, men skal i fremtiden ikle seg Kosovos landslagstrøye.

Da Aftenposten intevjuet ham, ville han ikke si hvorfor han velger bort Norge, men han snakket om egen fremtid i Manchester City.

– Det går veldig bra for tiden. Jeg trener med A-laget hele tiden, og har fått muligheten i FA-cupen. Kanskje får jeg sjansen i noen kamper fremover også, sa han den gangen, og fikk helt rett.

Publisert:

Premier League

SVUTMP
1Arsenal14121133112237
2Manchester City14102240142632
3Newcastle United1586129111830
4Tottenham Hotspur1592431211029
5Manchester United148242020026
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk