Oilersprofil: - Vi møtte et desperat lag

Det ble unødvendig spennende da Oilers lot døra stå åpen for Stjernen i DNB Arena.

William Rapuzzi hindret poengtap i DNB Arena. Foto: Carina Johansen

  • Lars Hjalmarsson
Publisert: Publisert:

Oilers-Stjernen 2–1

iconDenne artikkelen er over tre år gammel

Det var gjestene som åpnet kampen med mest energi. Med to poeng opp til Lørenskog på 8. plass på tabellen så det ut som Stjernen gjorde en innsats for å komme seg opp på plassen som gir dem sluttspill.

– Det var et desperat lag vi møtte i dag, de gjorde alt for å få poeng i dag, sier William Rapuzzi.

Les også

Oilersbørsen: – Fullstendig utenkelig for bare et år siden

Til tross for at gjestene kjempet hardt, var det Oilers som festet grepet utover i perioden. Da Stjernens Magnus Eikrem Haugen tok sin andre to-minutter, fikk Oilers uttelling i overtall.

Dennis Sveum spilte opp Joshua Soares som igjen fant Philippe Cornet. Dermed ble det bamsebonanza med 1.46 igjen på klokka.

– Rekka mi med Cornet og Soares hadde flere gode sjanser både før og etter dette, men endelig fikk vi litt pusterom, sier Rapuzzi.

To kjappe straffer

Andre periode startet med at lagene nærmest kjente på hverandre på nytt. Oilers fikk etter hvert gang på skøytene og skapte et par gode sjanser.

Halvveis i perioden fant Soares William Rapuzzi, Stjernen gikk for hardt til verks da de skulle hindre sjansen som oppsto, det endte med straffe. Rapuzzi klarte ikke å lure Tommy Johansen (som spilte for Oilers i 08/09).

Minuttet senere var det Oilers som gikk for langt da de skulle hindre Stjernens poengkonge, David Hallström fra en kjempesjanse. Hallström spilte ut Henrik Holm i oilersburet. Dermed var lagene like langt til pause.

– Sånn er det. Først bommer vi på vår, så får de en billig straffe. Det der skulle knapt vært en to-minutter, men plutselig er de inne i kampen igjen, sier trener Pål Gulbrandsen.

Demmet opp for Stjernen

I tredje periode vippet kampen lenge. Stjernen skjøt faktisk mer enn hjemmelaget, med sine 18 skudd mot Oilers 15 i denne perioden. Allikevel var det Oilers som skapte de største sjansene.

– Vi får ikke utnytta sjansene vi skaper. Jeg synes Holm står bra og så kommer det et power play helt til slutt der vi får avgjort, sier Gulbrandsen.

Publikum ble holdt på pinebenken helt til det var 2.24 igjen på uret og Oilers var i overtall. Da kjempet Rapuzzi pucken i nettet. Oilers demmet opp for sluttspurten til Stjernen, dermed endte alle tre poengene i Stavanger.

– Det var deilig! Det er lett å bli frustrert når man føler man burde scoret flere mål, så da den gikk inn var det en lettelse, sier Rapuzzi.

Publisert:
  1. Ishockey
  2. Stjernen Hockey
  3. Stavanger Oilers

Mest lest akkurat nå

  1. Påkjørsel i Sola: Melder om store materielle skader

  2. – Er en arrogant og stygg holdning til ærlig arbeid

  3. – Jeg skjønner ikke helt hvorfor åpnings­tidene til barnehagene blir redusert?

  4. Norge får 550.000 ekstra Pfizer-doser

  5. Feiret ny E39 i Sandnes med kake: – Få grave­maskinene i gang

  6. – Det mest graver­ende er hvor dårlig for­beredt Norge var på pandemien