Herman Kleppa er aktuell for Sandnes Ulf

Den 21 år gamle midtbanespilleren, Herman Kleppa, trener med Sandnes Ulf.

Herman Kleppa (til høyre) var på sin første trening med Sandnes Ulf onsdag. Det var også Erixon Danso (til venstre). Daniel Edvardsen kom tidligerhe i uken. Fjerdemann på bildet, Axel Kryger, blir for veteran å regne i blant de tre andre.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

SANDNES: Herman Kleppa har vært i Viking siden han var guttespiller, men han har aldri klart å etablere seg på A-laget. Etter en god høstsesong på utlån i Vidar i fjor, har han nå lyst til å prøve noe nytt.

Onsdag dukket Kleppa opp på Sandnes Ulfs formiddagstrening, og skal trene med klubben en periode fremover.

– Jeg trenger kanskje et miljøskifte for å komme meg videre, og Sandnes Ulf er veldig interessant - en god og skikkelig klubb, sier Herman Kleppa til Aftenbladet.

Sandnes Ulfs trener Bengt Sæternes er begeistret for Kleppa.

– Han er en type som er villig til å ofre det som skal til for å bli toppspiller. Nå blir han med oss noen dager, og er absolutt aktuell for permanent overgang, sier Sæternes.

Les også

Tidligere Sandnes Ulf- og Ranheim-spiller klar for EIK

Kleppa debuterte for Viking i eliteserien borte mot Start i 2015, men står kun bokført med to offisielle kamper for de mørkblå.

– Jeg har ikke hørt noe fra Viking og må tenke på mine egne muligheter og min egen utvikling. Jeg har et mål om å kunne leve av å spille fotball og er veldig klar til å vise Sandnes Ulf at jeg holder nivået, sier Kleppa.

Han har for det meste spilt på midtbanen, men er ikke fremmed for andre posisjoner.

– Jeg har også bra erfaring som høyre back og er egentlig en spiller som kan opptre i flere posisjoner, forteller 21-åringen.

Erixon Danso og Herman Kleppa (t.h.) trente med Sandnes Ulf onsdag.
Les også

Sandnes Ulf henter ny spiller og svekker konkurrent

Onsdagens trening var også nykommer Erixon Dansos første økt med klubben. 28-åringen kommer fra spill i Jerv, er født i Amsterdam i Nederland, men har fire landskamper for Aruba.

I tillegg er keepertalentet, David Chokheli-Losnegård, på prøvespill hos Sandnes Ulf denne uken.

Chokeli-Losnegård spiller til vanlig for Sola på nivå fire, hvor han startet 13 seriekamper i fjor. Han har tidligere spilt for Stavanger IF, Forus & Gausel, Sandviken og Madla.

Publisert:

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk