Fortsatt håp for Tettey

Norwich ga seg selv en ny sjanse med 0-0 mot Chelsea — og ga gulljagende Liverpool og Manchester City en hjelpende hånd.

EN SJANSE TIL: Alexander Tettey og Norwich kan fortsatt klamre seg til tynn teori om Premier League-spill neste sesong.
 • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over syv år gammel

Manchester-klubben og laget fra Merseyside står begge bokført med 80 poeng med to seriekamper igjen å spille. Chelsea har med 0-0 mot Norwich 79 poeng med én kamp mer spilt. Det betyr at José Mourinhos menn er hektet av i kampen om seriegullet, om de to utfordrerne vinner hengekampene sine.

— Jeg sa at tittelsjansene var borte for noen uker siden. Kampen handlet bare om ære og å gjøre et forsøk på å gi fansen en seier, oppsummerte Mourinho ifølge BBC.

Men Chelsea hadde sine muligheter mot gultrøyene fra Øst-England. Blant annet knallet André Schürrle en ball i treverket midtveis i første omgang. Også Eden Hazard hadde sine raid inn i Norwich-boksen.

Fornøyd med Hazard

— Vi var mye bedre i annen omgang. Vi skulle ha vunnet, men fotball handler om å score mål, sa Mourinho.

Portugiseren fortalte også etter kampen at han var fornøyd med blant annet Hazards prestasjon i møtet med Norwich – en spiller som tidligere i uken har vært i en slags ordkrig med manageren.

For Tettey, som spilte hele kampen, og Norwich har det ene poenget stor betydning. De kjemper en hard kamp mot Sunderland om ikke å rykke ned. Poenget de stjal fra Stamford Bridge sender dem opp på 33 poeng, to poeng bak Sunderland. Sistnevnte har dessverre for Norwich én kamp mindre spilt.

Norsk nedrykksbonanza

I det minste slapp Tettey foreløpig å føye seg til på lista over nedrykkede nordmann - i går forsvant både Cardiff (Ole Gunnar Solskjær, Jo Inge Berget, Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem) og Fulham (Brede Hangeland og John Arne Riise) ned til Championship.

Norwich tar imot Arsenal på hjemmebane i den siste serierunden. Chelsea skal ut mot nedrykksklare Cardiff.

Publisert:
 1. Engelsk fotball
 2. Premier League
 3. Norwich City FC

Premier League

SVUTMP
1Chelsea86111631319
2Liverpool85302261618
3Manchester City85211631317
4Brighton & Hove Albion843185315
5Manchester United84221610614
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Mest lest akkurat nå

 1. Nekter å fjerne hekk, kan få bot på 1000 kroner dagen

 2. Stor vannlekkasje på Storhaug – flere oversvømte kjellere

 3. Det gamle huset i Hetlandsgata har fått nytt liv

 4. Da demensen tok ordene fra Atle, sluttet mange å snakke til ham. – Jeg opplevde at folk krysset veien for å unngå oss

 5. Hun slet med stress. Elleve tegn på at du bør roe ned.

 6. Flere hørte kraftig smell i Randaberg - ukjent årsak