Parr signerte for ny klubb

Skrev toårskontrakt med Championship-klubb.

TAKKER FOR SEG? Jonathan Parr kan være på vei vekk fra Crystal Palace hvis han ikke blir lovet en fast plass.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over åtte år gammel

Den norske venstrebacken Jonathan Parr er klar for spill i Ipswich Town. 25-åringen, som ikke fikk fornyet sin kontrakt med Crystal Palace, signerte mandag en kontrakt som knytter ham til klubben de to neste sesongene.

Det bekreftet Ipswich på sitt eget nettsted mandag.

Erstatter stjernespiller

Parr, som ble hentet til Crystal Palace i 2011, blir klubbens fjerde signering i sommer. Tidligere har Cameron Stewart, Stephen Hunt og Alex Henshall blitt hentet til Portman Road.

Nordmannen får jobben med å erstatte Aaron Cresswell, som var blant Championships ypperste forsvarsspillere sist sesong. 25-åringen ble dermed hentet av West Ham sist uke.

Førstevalg

At nordmannen var nær en overgang til Ipswich bekreftet far og rådgiver Roger Parr til Aftenposten sist uke.

Les også

Jonathan Parr nærmer seg ny engelsk klubb

— I Ipswich vil han være førstevalg. Jonathan har hatt et møte med manageren og hatt en god samtale med ham. Jonathan kjenner også kapteinen i klubben fra før. Det er viktig å ha noen relasjoner på plass, sier pappa Parr da om hvorfor Ipswich virket som rett valg for sønnen.Ipswich ledes av tidligere Wolverhampton-manager Mick McCarthy. Klubben endte på 9.-plass sist sesong, fem poeng unna playoff.

— Vi vet det er en veldig god klubb, som har en fin stadion og bra publikum. Det er også viktig. Alt ser veldig positivt ut, la Roger Parr ti.

Parr spilte 15 kamper i Premier League sist sesong, etter å ha mistet første halvdel med en skade.

Publisert: