Mann omkom i bilulykke på Hellvik

HELLVIK: En 85 år gammel mann omkom av skadene han pådro seg i en front mot front-kollisjon på Hellvik lørdag.

Publisert: Publisert:
  • Julie Teresa Olsen
    Journalist
iconDenne artikkelen er over ett år gammel

En 85 år gammel mann og en 81 år gammel kvinne ble fløyet til Stavanger universitetssykehus med alvorlige skader etter ulykken på FV. 44 ved Hellvik lørdag ettermiddag. De to satt i samme bil da ulykken skjedde.

Lørdag kveld melder Stavanger universitetssykehus at den 85 år gamle mannen døde av skadene. Pårørende er varslet. Den 81 år gamle kvinnen er kritisk skadet. Tilstanden er ustabil.

Klokken 16.23 lørdag ettermiddag fikk politiet melding om en kjedekollisjon på FV. 44 Jærveien ved Hellvik. Minst tre biler var involvert i ulykken.

– Den første meldingen gikk ut på at flere personer satt delvis fastklemt i bilene. Luftambulanse og Sea King-helikopteret har hentet de to som er alvorlig skadet, sier operasjonsleder Toralv Skårland i Sør-Vest politidistrikt.

Veien ble umiddelbart stengt like etter ulykken. Klokken 19.30 er et felt åpent og det pågår manuell dirigering på stedet.

– En bil har kommet over i motsatt kjørefelt og krasjet inn i fronten på den motgående bilen hvor det eldre ekteparet satt. I forlengelsen av hendelsen, har en tredje bil kjørt inn i bilen deres bakfra, forklarer operasjonsleder.

En 56 år gammel mann og en 25 år gammel mann, sjåfør i hver sin bil, ble brakt til sykehuset med ambulanse. Den 56 år gamle mannen er alvorlig skadet, tilstanden er stabil. Den andre sjåføren betegnes som lettere skadet.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Suleskard-veien åpner fredag: – Vi forventer storinnrykk

  2. Gjestfriheten overfor bobilturister varierer, men et sted skiller seg ut som klart best

  3. Valgte Sverige riktig korona­strategi likevel?

  4. Kommune saksøkes etter bråk med byggeprosjekt

  5. Dagen før dette bildet ble tatt, fikk Anne Marit og Terje dødsdommen

  6. Savnede turgåere funnet i live etter 18 dager