Personbil kjørte ned lyktestolpe ved Byfjordtunnelen - steinglatte veier

Ulykken har skjedd ved inngangen til Byfjordtunnelen på Randaberg-siden. Bilen har store materielle skader.

Det var ikke personskade som følge av trafikkuhellet sør for Byfjordtunnelen fredag ettermiddag.
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Det skal ifølge politiet ikke være snakk om personskader. Trafikken glir forbi ulykkesstedet, men bilen skal ifølge politiet stå noe til hinder.

Bilen, som var på vei nordover, fikk problemer og kjørte ned en lyktestolpe i motsatt kjørebane.

– Glatt på begge sider av Boknafjorden

Politiet opplyser til Aftenbladet på stedet at det er steinglatt på veien helt ned til Tjensvollkrysset og har bedt om ekstra salting.

Ulykken skjedde fredag ettermiddag klokken 16.22.

– Vi er litt overrasket over at det var glatt på E39, men det er det. Vi har fått melding om glatte veier på begge sider av fjorden. Det er glatt både på hovedveier og sideveier, så her er det bare å kjøre etter forholdene, oppfordrer operasjonsleder Tor Helge Stavik i Sør-Vest politidistrikt.

Det har i løpet av ettermiddagen og kvelden vært flere andre trafikkuhell også på det glatte føret.

En bil og en campingvogn sperrer fv. 501 en mil fra Heskestad.

Flere trafikkuhell

På fylkesvei 501 mellom Sokndal og Heskestad begynte en bil med campingvogn å skli i en motbakke. Resultatet var at bil og campingvogn ble stående på tvers av veien - campingvognen delvis hengende på autovernet.

Litt senere fredag kveld kjørte en bil inn i en fjellvegg på Timeveien mellom Ålgård og Lye. Da politiet kom til stedet var bilen allerede i ferd med å bli tatt hånd om av bilberger. Også her meldte politiet at det var meget glatt kjørebane.

En bil havnet på taket på glattå på E39 fredag rundt klokka 11.30.

Bil havnet på taket

Fredag morgen og formiddag var det også flere trafikkuhell i distriktet. I Svåheia i Eigersund kjørte en bil inn i en fjellvegg, noe senere ble en bil totalskadet i en trafikkulykke i Gloppedalsvegen mellom Byrkjedal og Vikeså. Både fører og passasjer slapp fra hendelsen uten fysiske skader.

Ved 11.30-tiden havnet en bil på taket på Motorveien. Føreren ble kjørt til legevakten etter hendelsen. Det var vanskelige kjøreforhold på stedet da ulykken skjedde.

Les også:

Publisert: