Personbil mot trailer ved Shell-stasjonen i Tananger

En personbil skal ha kollidert med en lastebil ved Shell-stasjonen i Tananger. To personer stakk fra stedet, men er nå pågrepet. Veien er nå åpnet igjen

Publisert: Publisert:
 • Håkon Jonassen Norheim
  Journalist
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Oppdatert 16:35:

Sør-Vest politidistrikt melder på Twitter at to menn nå er pågrepet etter at de stakk fra en trafikkulykke ved Shell på Tananger. De to blir fremstilt på legevakten for sjekk, og blodprøve vil bli tatt. Det var politihunden Morgan som gikk spor og som til slutt fant mennene.

Veien var lenge stengt grunnet bilberging, men 17.15 onsdag ettermiddag melder politiet på Twitter at veien er åpnet igjen.

– Personbilen skal først ha vært borti en trailer, og så kollidert med en trailer som har havnet på jordet utenfor veien etterpå. Veien er enda stengt, og politiet holder på med dirigering på stedet, sier operasjonsleder Helene Strand ved Sør-Vest politidistrikt til Aftenbladet 16.45 onsdag.

Det er ifølge politiet mistanke om rus.

Stakk fra stedet

Politiet fikk ved 15-tiden onsdag melding om at en personbil skal ha kollidert med en lastebil, og at to menn i 20-årene hadde stukket fra stedet.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

 1. Mamma Ingebrigtsen ble forferdet over Jakobs løp: – Han er tross alt 20 år i dag og må få bestemme selv

 2. Politiet hjelper turgåer som har gått seg vill

 3. Ekteparet ivrer for at flere skal oppleve det gode livet på Nesflaten

 4. Ny E18 ved Larvik kostet 5,2 mrd. kroner. På veien forsvant avkjøringen til byen.

 5. To smittet av koronavirus i Randaberg

 6. – Hurtigruten er selve symbolet på det nye Norge: Luksus på øvre dekk, fattigdom og frykt hos de som driver maskineriet

 1. Tananger
 2. Politiet