Ny kjørerute til flyplassen

Fra mandag klokken 11 blir det endringer til og fra Stavanger lufthavn, Sola.

Her fra byggingsarbeidet tidligere i høst.
  • Atle Andersen
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over seks år gammel

— Jeg regner med vi skal unngå køer slik at folk ikke trenger å beregne ekstra tid, sier lufthavdirektør Leif A. Lorentzen til Aftenbladet.

I forbindelse med ombyggingen av Stavanger Lufthavn legges nå veien om for siste gang fra og med mandag klokken 11.00. Da må alle privatbilister ta til venstre i rundkjøringer ved parkeringshuset - og videre innom parkeringshuset. Området vil bli godt skiltet.

— Vi vet hvor vanskelig det er å endre kjøremønster på slike steder og kommer til å sette opp vakter som kan forklare bilistene. Dette for å unngå køer, sier Lorentzen.

Slik vil all biltrafikk skje på riktig sted - enten du skal korttidsparkere, parkere i p-huset, hente eller levere. Årsaken til at trafikken fremdeles skal sluses gjennom parkeringshuset er at det foregår byggearbeid i områdene mellom parkeringshuset, flyterminalen og helikopterterminalen.

— Det gjør det umulig å parkere her, og gående må følge anbiste veien på grunn av sikkerheten på byggeplassen, ifølge Lorentzen. Etter hvert vil det komme ny og bedre korttidsparkering, Kiss & Fly og parkering for biler over 2,10 meter langs parkeringshuset.

— Da vil man ha muligheten til å bringe reisende dit, og kjøre tilbake uten å måtte ta veien innom parkeringshuset, sier Lorentzen, som opplyser at alt arbeidet vil være ferdig våren 2015.

MENING:

Les også

Skikkelig løft for flyplassen

LES OGSÅ:

Les også

  1. Slik skal Avinor løse parkeringsfloken

Publisert:
  1. Trafikk

Mest lest akkurat nå

  1. Eldre kvinne kjørte gjennom gangsti på Stokka

  2. Navnet på omkommet MC-fører i Sandnes frigitt

  3. – Akkurat nå ligger strøm­prisen i Sverige og Danmark på 15 øre. Hvordan forklarer dere det? Vi betaler 82 øre

  4. Ryfast i elbil-toppen i Norge

  5. Denne leverandøren har de minst fornøyde kundene

  6. Maria fikk nesten ikke puste da hun trente. Hun fikk diagnosen mange har, men få kjenner til