Dette skjedde i natt

Dette er de viktigste nyhetene fra natt til onsdag 22. juli.

Publisert: Publisert:

Foto: Evan Vucci / AP / NTB scanpix

  • NTB

Trump: Koronakrisen blir verre

Koronakrisen i USA kommer trolig til å bli verre før den blir bedre, sa president Donald Trump på en pressekonferanse i natt, norsk tid. Det var den første pressekonferansen av sitt slag siden presidenten i slutten av april sluttet å holde daglige oppdateringer om koronakrisen.

Presidenten oppfordret samtidig folk til å bruke munnbind.

Foto: Tyler LaRiviere / Chicago Sun-Times via AP / NTB scanpix

14 skutt i begravelse

Fjorten personer ble sendt til sykehus, de fleste med alvorlige til kritiske skader, etter å ha blitt skutt i en begravelse i Chicago i natt, norsk tid. Skuddene kom fra et kjøretøy.

Personer som var til stede i begravelsen, skjøt tilbake mot kjøretøyet, som kjørte raskt fra stedet. Kort tid etter krasjet kjøretøyet. De som satt i bilen, løp fra stedet. Politiet har pågrepet en person. Motivet er så langt ukjent.

Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix

15 nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 9.053 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet.

Dette er en økning på 15 tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 25 tilfeller.

Militærhelikopter styrtet

Ni soldater er bekreftet døde i en helikopterstyrt sørøst i Colombia der de deltok i en aksjon mot FARC-avhoppere. Det var 17 personer om bord i Blackhawk-helikopteret. De første meldingene gikk ut på at elleve av dem var savnet og seks skadd.

Den colombianske hæren bekrefter hendelsen, men uten å opplyse om helikopteret ble skutt ned eller om styrten skyldtes en ulykke.

Mann skadd i ran med kniv

En mann i 20-årene ble natt til onsdag ranet med kniv i Horten. Fornærmede ble fraranet penger og en mobiltelefon, og han ble stukket med kniv i armen i ranet.

– Fornærmede fikk stikkskader i armen. Han er tatt hånd om av helse og skadeomfanget et uvisst, opplyser operasjonsleder Anne Meyer i Sørøst politidistrikt til NTB.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. To nye tilfeller av koronasmitte i Sandnes

  2. Stavanger-kvinne blir tidenes yngste deltakar i «Mesternes mester»

  3. Nordmenn på reise fikk karantene-sms

  4. Skyting utenfor Det hvite hus – Trump avbrøt pressekonferanse

  5. Flere tidligere toppolitikere kjemper om samme lederjobb i Stavanger

  6. Utradisjonelle munnbind i vinden: – Viktig at de ser bra ut

  1. Donald Trump