Markles mor møter dronningen til te

Dronning Elizabeth har invitert Meghan Markles mor Doria Ragland til te på Buckingham Palace fredag, melder Sky News. 

Meghan Markle og moren Doria Ragland på et arkivfoto fra september i fjor. Fredag skal Ragland ifølge britiske medier møte dronning Elizabeth. Foto: AP / NTB scanpix
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Mens bryllupsfeberen er i ferd med å stige til nye høyder i Storbritannia, kommer det stadig flere drypp om detaljer rundt bryllupet til Meghan Markle og prins Harry.

Sky News melder at Markles mor Doria Ragland skal møte dronning Elizabeth for første gang fredag. Hun er angivelig invitert på te på Buckingham Palace.

Ragland, som bor i Los Angeles, ankom Storbritannia tidligere denne uken.

Kensington Palace har også offentliggjort oppskriften på bryllupskaken og lagt ut bilde av konditor Claire Ptak mens hun holder på å bake kaken. 200 sitroner, 500 egg, 10 flasker hyllebærvin, 20 kilo smør, 20 kilo sukker og 20 kilo mel har gått med til kaken.

Samtidig er småbyen Windsor i ferd med å fylles opp av ivrige tilskuere. Ifølge myndighetene ventes det at så mange som 100.000 mennesker vil være i byen lørdag.

Mange mennesker har sovet ute på gatene i Windsor i flere netter for å sikre seg best mulig tilskuerplass til lørdagens kongelige bryllup. Foto: AP / NTB scanpix

Mange har allerede sovet ute i flere dager for å sikre seg best mulige plasser langs ruten der de nygifte skal kjøre i åpen vogn etter vielsen i kapellet i Windsor Castle.

Flere av de inviterte bryllupsgjestene har allerede kommet, deriblant Meghan Markles medskuespillerne Patrick Adams og Gabriel Macht fra TV-serien «Suits», melder Daily Mail. Begge har postet bilder på sosiale medier fra Storbritannia.

Prins Harry og Meghan Markle gifter seg i St. George's Chapel i Windsor Castle klokka 13 norsk tid lørdag.

Claire Ptak, amerikansk konditor med base i London, legger siste hånd på bryllupskaken. Foto: AP / NTB scanpix
Publisert: