Gjengleder i Brasil forsøkte å rømme fra fengselet utkledd som sin tenåringsdatter

Den brasilianske gjenglederen Clauvino da Silva forsøkte lørdag å rømme fra fengselet han holdes i, utkledd som sin egen datter.

 • NTB
Publisert: Publisert:
Dette bildet som er offentliggjort av politiet viser T-skjorten, parykken og masken gjenglederen brukte da han forsøkte å rømme fra fengselet. Foto: Rio de Janeiro Penitentiary Administration Secretariat via AP / NTB scanpix
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Ikledd en silikonmaske, en lang mørkhåret parykk, briller, stramme bukser, BH og en rosa T-skjorte forsøkte den 42 år gamle mannen å forlate fengselet Gericinó vest i Rio de Janeiro, skriver The Guardian.

I en uttalelse søndag sier politiet at han til slutt ble oppdaget fordi han oppførte seg nervøst.

Den 42 år gamle gjenglederen kledde seg ut som en tenåringsjente i forsøket på å rømme fra fengselet. Hans nervøse væremåte gjorde at han ble oppdaget. Foto: Rio de Janeiro Penitentiary Administration Secretariat via AP / NTB scanpix

Rømningsforsøket skal ha skjedd samtidig som hans 19 år gamle datter besøkte ham i fengslet, og politiet tror at han planla å la henne bli igjen der. De undersøker nå om datteren var med på stuntet. Ifølge New York Post undersøkes det også om en annen kvinne som er gravid og derfor ikke ble kroppsvisitert, var personen som smuglet kostymet inn.

Den dømte narkotikalangeren var en av lederne for Red Command, en av Rios mektigste kriminelle gjenger som kontrollerte store deler av narkotikahandelen.

Etter rømningsforsøket er 42-åringen overført til et høysikkerhetsfengsel hvor han også vil få disiplinærstraff, ifølge lokale myndigheter.

Publisert:
 1. Rio de Janeiro
 2. Etterforskning
 3. Brasil
 4. Krim

Mest lest akkurat nå

 1. Har ventet i fem måneder, får ikke åpne ferdig sushi-restaurant

 2. Stor aktør legger ned butikken på Norwegian Outlet på Ålgård

 3. Leteaksjon på Stord - bilfører savnet etter ulykke

 4. Politiet orket ikke å sjekke alle filene

 5. - Foreløpig har vi rikelig med hurtigtester. Men det kan endre seg

 6. Politiet har en klar formening om hva som var årsaken til ulykken