Kvinne skal være skutt i brystet - flere politifolk skadet

En kvinne er i kritisk tilstand etter å ha blitt skutt i brystet på Kongressens område, ifølge to anonyme kilder til CNN.

Flere politimenn skal være skadd i volden i Washington D.C. onsdag. På bildet får en politimann øynene skyllet. Det er blitt avfyrt pepperspray inne i bygningen.
  • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Kildene kunne ikke oppgi annen informasjon om omstendighetene rundt hendelsen, ifølge CNN.

Informasjonen er ikke bekreftet fra offisielt hold ennå. Flere polititjenestepersoner er også skadd i volden, ifølge CNNs kilder. Minst én polititjenesteperson er sent til sykehus.

Det er ikke kjent om kvinnen ble skutt inne i kongressbygningen eller utenfor.

Nyhetsbyrået AP har også kilder på at én person er skutt i Kongressen, men kilden har ikke informasjon om tilstand. Det skal ha skjedd i en sammenstøt med Trump-tilhengere, ifølge AP.

Det republikanske kongressmedlemmet Kevin McCarthy oppgir til Fox News at han har hørt på en politiradio at noen er skutt.

Funn av eksplosiver

Nødetatene har gjort funn av eksplosiver minst to steder i den amerikanske hovedstaden Washington under onsdagens opprør.

Begge eksplosivene som er funnet er uskadeliggjort av politiet. Den ene ble funnet ved bygningen som huser hovedkvarteret til Republikanerne, og den andre på Capitol Hill, som huser Kongressen og andre offentlige institusjoner.

Eksplosivene var ekte og måtte sprenges for å bli uskadeliggjort, melder CNN.

Ifølge New York Times var det en rørbombe som ble funnet ved Republikanernes hovedkvarter.

Publisert: