Ariana Grande: – Jeg er veldig, veldig lei meg

Ariana Grande uttrykker sorg over tragedien som rammet Manchester-konserten hennes. Artistkolleger fra hele verden sender sine støtteerklæringer.

Ariana Grande fotografert under en konsert i Las Vegas i fjor: Foto: John Salangsang / Invision / AP / NTB scanpix.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Ariana Grande kom uskadd fra eksplosjonen som kostet minst 19 mennesker livet. På Twitter skriver artisten at hun er knust og «veldig, veldig lei seg» etter hendelsen, som politiet behandler som en terrorhandling.

– Jeg har ikke ord, skriver hun.

Grandes musikerkollegaer fra hele verden har også brukt sosiale medier for å uttrykke sympati og forferdelse etter tragedien.

– Enhver musiker føler seg syk og ansvarlig i natt – konserter burde være trygge for dere. Dette er virkelig det verste mareritt. Jeg sender min kjærlighet til Manchester, skriver Lorde på Twitter.

Nicki Minaj skriver at det gjør vondt i hjertet over hennes «søster» Ariana og alle familiene som er rammet.

– Uskyldige liv har gått tapt. Jeg er så trist over å høre dette, tvitrer hun.

Taylor Swift skriver at hun sender all sin kjærlighet og «tanker, bønner og tårer til alle de som er rammet av Manchester-tragedien.»

Også artister som Katy Perry, Selena Gomez, Cher, Jennifer Lopez, Ellie Goulding og Bruno Mars har publisert støtteerklæringer.

– Ord kan ikke beskrive det jeg føler om det som skjedde i Manchester. Jeg vil ikke tro at verdenen vi lever i kan være så ondskapsfull, skriver Bruno Mars.

Utsetter turneen

Ariana Grande utsetter resten av turneen sin på ubestemt tid etter at 19 personer ble drept i en eksplosjon rett etter konserten i Manchester mandag kveld.

Den amerikanske stjernen kom uskadd fra hendelsen.

Twitter skriver artisten at hun er knust og «veldig, veldig lei seg» etter hendelsen, som politiet behandler som en terrorhandling.

– Jeg har ikke ord, skriver hun.

Hun skulle etter planen holdt konserter på O2-arenaen i London torsdag og fredag, deretter skulle hun til Belgia, Polen, Tyskland og Sveits.

– Vi sørger over livene som er gått tapt under denne feige handlingen. Vi ber dere alle om å tenke på ofrene, deres familier og alle som er rammet, sier Grandes manager, Sciiter Braun, ifølge TMZ.

Publisert: