Melania Trump tilbake i offentligheten

USAs førstedame Melania Trump gjorde mandag sin første offentlige opptreden på over tre uker. Sammen med ektemannen hedret hun falne soldater i Det hvite hus.

Melania Trump har tatt seg en pause fra rampelyset etter at hun gjennomgikk en vellykket nyreoperasjon. Her er hun avbildet i mai i fjor. Foto: Luca Bruno / AP / NTB scanpix

 • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over to år gammel

Ikke siden 10. mai, da Melania og Donald Trump tok imot de tre amerikanerne som var løslatt fra fangenskap i Nord-Korea, har offentligheten sett førstedamen.

Fire dager senere opplyste Det hvite hus at hun var innlagt på sykehus for en nyreoperasjon. Siden har ryktene gått om hvorfor Trump ikke har vist seg offentlig, og hun har flere ganger måttet gjenta at det står bra til med henne.

Video fra arrangementet mandag, der pressen ikke fikk være til stede, viser at presidenten fulgte sin 48 år gamle kone til plassen hennes på første rad, før han selv inntok talerstolen.

Stephanie Grisham, førstedamens talsperson, har opplyst at hun ikke vil bli med verken til G7-møtet i Canada denne uken eller til Singapore neste uke, der presidenten etter planen skal møte Nord-Koreas leder Kim Jong-un.

Publisert:
 1. Amerikansk politikk
 2. Melania Trump
 3. Donald Trump
 4. Det hvite hus

Mest lest akkurat nå

 1. Fører av personbil omkom etter trafikkulykke

 2. Viking-profilen ble trist da han fikk Berntsen-beskjeden: – Mer enn en trener

 3. Rørt Bjarne Berntsen: – Aldri opplevd maken

 4. – Shit, hvem har jeg smittet, tenkte Kristiane da hun fikk påvist korona

 5. «Jeg tenkte 2020 var året Bjarne Berntsen skulle få æresmedlemsskap i Viking. Ikke få sparken»

 6. Tone har panikk for å få smitten inn i sin fjørfebestand: – Vil være katastrofalt