Trumps bror på sykehus i New York

President Donald Trumps yngre bror Robert Trump er lagt inn på sykehus i New York. Presidenten skal besøke ham, opplyser Det hvite hus.

Publisert: Publisert:

Robert Trump (til venstre) har stort sett skydd søkelyset. Her er han sammen med Donald Trump under et arrangement i 1999. Foto: Diane Bonadreff / AP / NTB scanpix

  • NTB

Detaljer om tilstanden hans er ikke kjent, men ifølge ABC News er han svært syk. Donald Trump skal fredag til sin golfklubb i Bedminster i New Jersey, og presidentens talsmann Judd Deere sier han vil legge turen innom sykehuset New York.

Pressetalskvinne Kayleigh McEnany uttalte tidligere fredag at presidenten vil kommentere saken senere.

Robert Trump, som er 72 år gammel, er forretningsmann og styrer Trump Organizations eiendommer utenfor Manhattan. I motsetning til broren skyr han stort sett offentligheten.

Donald Trump har tre andre eldre søsken, hvorav én, Fred jr., døde i 1981, og en annen Maryanne Trump Barry, var føderal dommer.

Det var Robert Trump som gikk til retten for å forsøke å stanse boka til Mary Trump, datteren til Fred jr., om oppveksten til Donald i den ifølge henne dysfunksjonelle Trump-familien.

Publisert:

Mest lest akkurat nå

  1. Gutt i 10-årsalderen skadet da sykkelen kolliderte med bil på Tasta

  2. Eigersund: Omstridt rådmann går av

  3. Politikerne reddet bygdeskolen - 89 elever slipper å reise til Bryne

  4. Stenger Lauvvik ferjekai

  5. Biden kalte Trump en klovn: Men hvis klovneskoen passer...

  6. – Tragisk at man går tilbake til fortiden og jobber for seg og sitt

  1. Donald Trump
  2. USA