Melania Trumps jakke vekker oppsikt

Førstedame Melania Trumps jakke stjal mye av oppmerksomheten da hun var på vei for å besøke migrantbarn på grensa til Mexico.

Førstedame Melania Trumps jakke har fått mye oppmerksomhet. Hun og ektemannen Donald Trump har motstridende meninger om hva teksten betyr. Foto: Andrew Harnik / AP / NTB scanpix
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

Melania hadde på seg en grønn jakke fra Zara med skriften «Jeg bryr meg virkelig ikke, gjør du?» da hun gikk om bord flyet på vei til Texas torsdag. Da hun ble spurt om hvilket budskap hun mente å sende, svarte førstedamens talsperson at det ikke var ment som mer enn mote.

– Det er en jakke. Det var ikke noe hemmelig budskap. Etter dagens viktige besøk i Texas, håper jeg mediene ikke velger å fokusere på klesvalget hennes, skrev Melanias talskvinne Stephanie Grisham på Twitter. I slutten av meldingen brukte hun hashtagene «#SheCares» og «#ItsJustAJacket».

Førstedamen kom torsdag på et uannonsert besøk til grenseområdet som har vært i medienes søkelys de siste dagene. Og da hun ankom mottakssenteret i McAllen i Texas, hadde hun skiftet jakke. Men selv om Melania selv hevder å ikke mene noe med påskriften, tok ektemannen president Donald Trump til Twitter for å forklare konas egentlige budskap.

– «Jeg bryr meg virkelig ikke, gjør du?» skrevet bakpå Melanias jakke, referer til de falske mediene. Melania har skjønt hvor uærlige de er, og hun bryr seg virkelig ikke lenger, skrev han.

Trump har i lang tid anklaget mediene for å spre falske nyheter, og i januar holdt Trump sin egen prisutdeling for de nyhetssakene han selv mente var falske.

Publisert: