Saudi-Arabias konge og kronprins møtte Khashoggis familie

Saudi-Arabias kong Salman og kronprins Mohammed bin Salman har tatt imot familien til den drepte journalisten Jamal Khashoggi i palasset i Riyadh.

Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman, møtte tirsdag familien til den drepte journalisten Jamal Khashoggi i den saudiarabiske hovedstaden, Riyadh.
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

De to saudiarabiske lederne møtte Khashoggis sønn Salah og bror Sahel ved det kongelige palasset i den saudiarabiske hovedstaden, melder det statlige nyhetsbyrået SPA.

Ifølge en uttalelse gjengitt av byrået uttrykte Salah og Sahel takknemlighet overfor kongen og kronprinsen.

Jamal Khashoggi, en 59 år gammel journalist og kritiker av prins Mohammed, ble sist sett da han gikk inn på Saudi-Arabias konsulat i Istanbul 2. oktober. Saudi-Arabia benektet først å ha kjennskap til forsvinningen hans, men sa senere at han døde under en slåsskamp inne på konsulatet.

Senere har landets utenriksminister erkjent at Khashoggi ble drept, men den saudiarabiske regjeringen benekter at ledelsen i Saudi-Arabia var involvert i det som skjedde.

Khashoggi bodde i USA og hadde levd i selvvalgt eksil i Virginia siden 2017, kort tid etter at prins Mohammed ble utpekt som tronarving i Saudi-Arabia.

Publisert: