Ariana Grande besøkte bombeofre i Manchester

Flere av de yngste ofrene for terrorbomben i Manchester fikk en gledelig overraskelse på sykehuset fredag kveld, da pop-prinsessen Ariana Grande kom på besøk.

Ariana Grande samler en rekke stjerner til minnekonsert for terrorofrene i Manchester søndag. Fredag kveld dukket hun uventet opp på et barnesykehus i byen for å hilse på noen av dem som ble såret i angrepet. Foto: AP / NTB scanpix
  • NTB
Publisert: Publisert:
icon
Denne artikkelen er over fem år gammel

Blant dem som fikk møte den 23 år gamle amerikanske artisten, var ti år gamle Jaden Farrell-Mann, en av dem som ble alvorlig såret av bomben som eksploderte idet over 20.000 mennesker var i ferd med å forlate Manchester Arena etter Ariana Grandes konsert 22. mai.

Jaden ligger fortsatt på Royal Manchester Children's Hospital, der hun har gjennomgått to operasjoner. Gleden var stor da Ariana Grande plutselig kom på besøk fredag kveld, skriver avisa Manchester Evening News.

– Jaden satt bare der og så på TV da hun plutselig kom inn, forteller moren Shaden.

Klem og kyss

– Hun smiler alltid, men da ble smilet enda bredere. Ariana ga henne en klem og et kyss, hun ble helt satt ut, forteller hun.

– Det var helt fantastisk å se henne så glad, forteller moren.

Flere andre unge bombeofre fikk også besøk av Ariana Grande, som hadde med seg leker og T-skjorter til dem.

Minnekonsert

Søndag samler Grande en rekke stjerner til konsert i Manchester, til minne om de 22 som ble drept under terrorangrepet.

Med seg på scenen får hun blant andre Justin Bieber, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharrell Williams, Usher, Coldplay og Take That.

– Vi skal ikke la hatet vinne, skrev Grande på Facebook i forrige uke.

– Jeg kommer tilbake til den utrolig modige byen Manchester for å være sammen med mine fans og å holde en veldedighetskonsert til ære og til inntekt for ofrene og deres familier, la hun til.

Publisert: