Meghan Markle deltok på kongelig julegudstjeneste

Meghan Markle var med da den britiske kongefamilien første juledag deltok i gudstjenesten i den lokale kirken i nærheten av Sandringham-slottet.

Prins Harrys forlovede Meghan Markle var med da den britiske kongefamilien var i gudstjeneste første juledag. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix
  • NTB
Publisert: Publisert:
Prins Harrys forlovede Meghan Markle var med da den britiske kongefamilien deltok på julegudstjenesten første juledag. Foto: Alastair Grant / AP / NTB scanpix
icon
Denne artikkelen er over fire år gammel

I sitt årlige julebudskap etter kirkegangen første juledag hyllet dronning Elizabeth hvordan byene London og Manchester taklet terrorangrepene tidligere i år.

– Denne julen tenker jeg på London og Manchester, hvordan den mektige identiteten til disse to byene slo gjennom mens de ble utsatt for fryktelige angrep, sa hun i juletalen.

London ble utsatt for to angrep, mens 22 mennesker ble drept i angrepet på Manchester Arena der popsangeren Ariana Grande opptrådte.

På det personlige plan lovpriste dronningen også all støtten hun har fått av sin mann prins Philip og hans unike sans for humor.

Markle smilte og ga et lite vink til lokale frammøtte, etter gudstjenesten, og både hun og hennes forlovede prins Harry tok seg tid til å veksle noen ord med flere mennesker før de dro tilbake til slottet.

– Hun var veldig, veldig nydelig, sa Judith Wallis, som fikk noen ord med paret. Det var flere mennesker til stede enn ved tidligere i år, muligens fordi de var nysgjerrige på det nye medlemmet av kongefamilien.

Dronning Elizabeth og prins Philip kom til gudstjenesten sammen med de øvrige nære familiemedlemmene, blant dem også prins William og hans kone Kate, som venter sitt tredje barn i løpet av våren.

Dronningen, som er 91, og Philip, som er 96, holdt seg hjemme i fjor på grunn av influensa. Han valgte å spasere tilbake til slottet sammen med andre kongelige, mens dronningen ble kjørt i bil sammen med prins Charles' kone Camilla.

Publisert: