Trump tvitret feil Ivanka

Ivanka Majic er Storbritannias ferske kjendis etter at Donald Trump feilsendte en tweet som skulle til sin egen datter med samme fornavn.

Donald Trump og datteren Ivanka har tette bånd, men på Twitter ble det trøbbel. Foto: Manuel Balce Ceneta / AP / NTB scanpix
 • NTB
Publisert: Publisert:
iconDenne artikkelen er over fire år gammel

Majic, som bor i Brighton sør i England, har fått uventet oppmerksomhet fra flere av den påtroppende presidentens 20 millioner Twitter-følgere. Mandag kveld amerikansk tid retvitret Trump skryt som datteren Ivanka Trump fikk under en CNN-sending. Da Trump inkluderte brukeren @Ivanka i stedet for @IvankaTrump, endte meldingen i stedet opp på et annet kontinent.

«Dette kommer fra en mann med stort ansvar. Tør jeg foreslå mer varsomhet på Twitter og mer tid til å sette deg inn i klimautfordringene?» lød svaret fra Majic, som er delt mer enn 6000 ganger tirsdag morgen.

Det er derimot ikke første gang den britiske kvinnen, som jobber for Labour, har havnet i «navnetrøbbel». Også den ungarske betongprodusenten Ivanka har forvekslet Twitter-brukerne, skriver BBC. (©NTB)

Les også

 1. Donald Trump og alle kvinnene

Publisert:
 1. Donald Trump
 2. Twitter
 3. Kvinner

Mest lest akkurat nå

 1. Færre koronapasienter over 75 år blir innlagt på sykehusene

 2. Smertene kan være sterkere enn ved fødsel. Emilie (24) får krampene daglig

 3. – Ikke ta nakkegrep på de som velger annerledes

 4. Brast i gråt etter bestemannspremie: – En drøm for meg

 5. Stavanger har avslått alle erstatningskrav fra tidligere barnevernsbarn

 6. Bertelsen & Garpestad gikk for storstilt julebord: - De ansatte fortjente det